Škola otevřená všem žákům i rodičům, novým vyučovacím metodám.
Škola, kde se spolupracuje navzájem.
Škola, kde lidé věří, že slušnost a přátelství jsou hodnoty, které pomáhají překonávat bariéry mezi lidmi, kde pozdrav je samozřejmostí a "prosím" slušností.
Jídelníček
Od 1. 12. 2014 bude v jídelním lístku u jednotlivých jídel uváděn seznam obsažených alergenů:
- Obiloviny obsahující lepek
- Korýši
- Vejce
- Ryby
- Podzemnice olejná - arašídy
- Sójové boby - sója
- Mléko
- Skořápkové plody
- Celer
- Hořčice
- Sezamová semena - sezam
- Oxid siřičitý a siřičitany
- Vlčí bob - lupina
- Měkkýši
Jídla pro Vás připravil kolektiv kuchyně pod vedením p. Petrové a vedoucí jídelny p. Pakandlové
pondělí 18. 1.
polévka:
- Mrkvová polévka s kapáním (alergeny č. 1, 3)
- Fazolový salát s kukuřicí
hlavní jídlo:
Vepřové kostky na kmíně, gnocchi
(alergeny č. 1)
nápoj:
- Džus višeň - hrozen
- Vanilkové mléko (alergeny č. 7)
úterý 19. 1.
polévka:
- Polévka kulajda (alergeny č. 1, 3, 7)
- Okurkový salát
hlavní jídlo:
Pečený karbanátek, bramborová kaše, kyselá okurka
(alergeny č. 1, 3, 7)
nápoj:
- Pomerančový džus
- Jahodový čaj
zákusek:
Banán
středa 20. 1.
polévka:
Vločková polévka
(alergeny č. 1, 7)
hlavní jídlo:
Vdolečky se šlehačkou
(alergeny č. 1, 3, 7)
nápoj:
- Citronový čaj
- Kakao (alergeny č. 7)
čtvrtek 21. 1.
polévka:
- Zelný salát s mrkví
- Pórková polévka s polévkovým hráškem (alergeny č. 1)
hlavní jídlo:
Maďarský hovězí guláš, dušená rýže
nápoj:
- Višňový čaj
- Ananasový džus
zákusek:
Termix
(alergeny č. 7)
pátek 22. 1.
polévka:
- Mrkvový salát s jablky
- Polévka zelňačka (alergeny č. 1)
hlavní jídlo:
Přírodní kuřecí plátek, opečené brambory, kečup
nápoj:
- Broskvový džus
- Banánové mléko (alergeny č. 7)